Zöld Sziget Vendégház

Zöld Sziget Vendégház

H-3300 Eger, Egri Csillagok u. 40. | Térkép
10 8,92 5

A családias hangulatú Zöld Sziget Vendégház Eger csendes kertvárosi részén a híres egri vár és a termálfürdő közelében található. Az autóval érkező vendégek számára az épület előtt parkolási lehetőség van. Garázs bérelhető.

A vendégház két emeletes. A vendégek rendelkezésére áll társalgó, terasz, sziklakertes pihenőkert is. Egy 3 km-re lévő lovastanyán lovaglási lehetőség van.

Minden szoba fürdőszobás, műholdas színes televízióval és vezeték nélküli internet kapcsolattal felszerelt. A szobák egyike légkondicionált. A közös társalgó, étkező, teljesen felszerelt konyha minden szoba részére apartmanszerű használatot biztosít. Egy szoba (3+1 ágy) apartmanstúdió.

Egyéb szolgáltatások: busszal vagy vonattal érkezőket kívánságra házhoz szállítjuk, grillezési lehetőség

SZOBAÁRAK
Általános feltételek
Szoba elfoglalása: 12:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 11:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz
Gyerekkedvezmény: gyermekeknek 50%-os kedvezmény, 4 éves korig ingyenes
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (7 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!