Invest Apartmanok

Invest Apartmanok

H-3300 Eger, Leányka u. 4/a. | Térkép

Az Invest Apartmanházak Eger egyik nevezetessége, a Dobó István védte egri vár fölött, a hegytetőn helyezkednek el, ezáltal páratlan látványt nyújtanak az ódon városra.
Megközelíthetőség szemponjából legcélszerűbb az autóval történő megközelítés, de a sportot kedvelők számára egy kis séta felfelé a hegyen jót tesz az egészségnek.

Az apartmanházakból a történelmi belváros, a Török Fürdő, a strand és az uszoda egyaránt gyalogosan, kényelmes sétával negyed óra alatt elérhetők.

Az Invest Apartmanházak 24 db, egyenként 6 személyes apartmant foglalnak magukba, amelyek a vendégek kényelmét szolgálják a 3 db 2 ágyas szobával, 2 fürdőszobával és 1 konyhával.
A szobák mindegyikében található televízió, íróasztal és internetelérési lehetőség.
A vendégek saját kis kedvenceiket is magukkal hozhatják, a háziállatokat is szívesen fogadják a szálláshelyen.
Minden apartmanhoz tartozik saját parkoló, amelyek igénybevétele a szállóvendégek számára ingyenes.

A friss hegyi levegő mellett számos szabadidős szolgáltatás biztosítja a vendégek jó érzetét és az egészség megőrzéséhez szükséges mozgásigényüket.
Ezen szolgáltatások az apartmanházak közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Invest Sportcentumban vehetőek igénybe, amelyek az alábbiak: tenisz, fallabda, pin-pong, futópálya, fitnesz termek, szolárium, masszázs, szauna.

24
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
Feláras szolgáltatások: kontinentális reggeli, tenisz, fallabda, asztalitenisz, fitnesz terem, futópálya, szolárium, masszázs, szauna
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 11:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás
Gyerekkedvezmény: 4 év alatti gyermeknek ingyenes a szállás . 6 éves korig a gyermek ingyen tartózkodhat a szülőkkel egy szobában már meglévő ágy használata esetén.
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (4 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Csoportfoglalás: Több mint 3 szoba foglalása esetén a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!