Hotel Rubinia

Hotel Rubinia

H-3300 Eger, Honfoglalás u. 31/a | Térkép
10 7,6 3

A Hotel Rubinia a kiváló borospincéiről ismert egri Szépasszonyvölgy feletti dombtetőn, családias környezetben, a belvárostól 1 km-re található. Fekvésének köszönhetően egyik oldalról a Völgy, míg másik oldalról a város panorámája nyújt felejthetetlen élményt.

A három épületből álló szállodától közvetlen lépcsősor vezet le a Szépasszonyvölgybe. A vendégeket recepció, étterem, biliárdterem, asztaliteniszterem, konferenciaterem és ingyenes W-LAN hozzáférés várja. Az autóval érkezők a zárt belső udvarban található parkolóban ingyenesen hagyhatják járművüket. A felfrissülésről szauna, valamint napozóterasz gondoskodik. A szálloda nemdohányzó.

A pihenés mellett szórakozni vágyóknak ajánljuk biliárd-és asztalitenisz termünket. Ingyenes Internet hozzáférést, ébresztést és széf igénybevételt biztosítunk a főépületben.

32
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
A szálláshely ajándéka a Szallas.Eger.hu weboldalon foglaló vendégeknek:
Érkezés napján korai bejelentkezés már 10 órától
Ingyenes vezetéknélküli Internet a szobában
Ingyenes vezetéknélküli internet
Ingyenes parkolás a szálláshely parkolójában
Feláras szolgáltatások: szauna,pezsgőmedence,masszázs,félpanzió,teljes ellátás
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás, Hitelkártya, Készpénz
Gyerekkedvezmény: 5 év alatti gyerekek ingyen, 10 év alatti gyerekek 50 % kedvezménnyel laknak a szülőkkel egy szobában.
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (3 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Csoportfoglalás: Több mint 10 szoba foglalása esetén a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!