Gesztenyesor Vendégház

Gesztenyesor Vendégház

H-3300 Eger, Ady Endre u. 31. | Térkép

A Gesztenyesor Vendégház hangulatos környezetben, Eger kertvárosi villasorán várja vendégeit. A történelmi belváros egy rövid, 10 perces sétával, míg a Strand és gyógyfürdő mindössze 5 perc alatt elérhető.

A vendégházban 3 db 2 ágyas szoba van, melyek közül az egyik pótágyazható. Egy szoba saját fürdőszobával rendelkezik, míg a másik két szobához egy nagy közös fürdőszoba tartozik. Mindegyik szobában ingyenes WiFi érhető el.

Napsugár szoba: kellemes hangulatú, jól felszerelt szoba. A szobához saját, jól felszerelt fürdőszoba, TV, ingyenes vezeték nélküli internet tartozik.

Klasszik szoba: kellemes hangulatú klasszikus szoba. Kérésre az ágyak összetolhatóak. A szoba jól felszerelt, közös fürdőszoba illetve tv és ingyenes vezeték nélküli internet (Wi-Fi) tartozik hozzá.

Családi/nászutas szoba: kellemes hangulatú, jól felszerelt szoba, melyet családok és nászutas pároknak ajánlunk. Kérésre pótágyazható. A szobához közös fürdő tartozik illetve tv és vezeték nélküli internet.

A szobákhoz egy jól felszerelt, közös konyha is tartozik, amelyet vendégek ingyenesen használhatnak. az udvaron zárt helyen megoldható a gépkocsik elhelyezkedése.

3
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz
Gyerekkedvezmény: 0 év alatti gyerekek ingyen, 0 év alatti gyerekek 0 % kedvezménnyel laknak a szülőkkel egy szobában.
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (7 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!