Fekete Ló Fogadó és Étterem

Fekete Ló Fogadó és Étterem

H-3300 Eger, Hadnagy u. 10. | Térkép

Az egri strand, Termál és Törökfürdő illetve az Érsekkert szomszédságában található,magyaros konyhájáról híres fogadónkban a magyar ízeken kívül a nemzetközi ételkülönlegességeket is megtalálja. A panziónkban 8 db 4 ágyas, mosdós, kábel tévés szobával várjuk Egerbe, a szőlő és a bor városába látogató vendégeket. Szobáink 40 férőhelyig pótágyazhatók.

Igény szerint szállóvendégeink részére teljes vagy félpanziós ellátást tudunk biztosítani. Fogadónk őrzött gépkocsi parkolóval rendelkezik,de közvetlenül az üzletünk előtt 100 férőhelyes ingyenes gépkocsi parkoló is található.

Udvarias és gyors kiszolgálás mellett, szolid árakon, nyáron 60 fős terasszal várjuk kedves pihenni vágyó vendégeinket.

Éttermünkben bankettek, esküvők, ballagások, osztálytalálkozók és egyéb külső rendezvények lebonyolítását is vállaljuk (max. 70 főig, nyáron 150 főig).

8
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Hitelkártya, Készpénz, OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás
Gyerekkedvezmény: Ár gyerekeknek: 12 éves korig 1500 Ft/fő/éj
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (7 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Csoportfoglalás: Több mint 4 szoba foglalása esetén a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!