Éden Panzió

Éden Panzió

H-3300 Eger, Servita u. 56. | Térkép
10 9,4 2

Az Éden Panzió, a belvárostól 500 méterre, nyugodt, csendes környezetben található, a családi összefogással épült árkádos épületben. Stílusa szorosan illeszkedik Eger barokkos hangulatához. Zárt belső udvara lehetővé teszi, hogy a hozzánk ellátogató vendégek biztonságban leparkolják autójukat. Az udvaron van lehetőség kerti sütésre, és egy napozó terasz is várja napimádó vendégeinket.
Minden szobához tartozik egy kis fedett terasz rész a folyosókon, egy-egy asztallal és székekkel.
30 férőhellyel, 2, 3, és 4 ágyas, fürdőszobás, wc-vel ellátott szobáink, kellemes pihenést biztosítanak mindenki számára.

Az étteremben, (mely egyben a recepció is) kisebb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk 10 és 30 fő közötti létszámban.

A Minaret, az egri vár, a Dobó tér és a belváros közelsége lehetővé teszi, hogy gyalogosan járják körbe Eger főbb nevezetességeit.

A város remek gasztronómiai, kulturális, szabadtéri, zenés, boros rendezvények bő választékát nyújtja az érdeklődők számára. A termál víz szerelmesei is megtalálják Egerben a számukra jótékony hatású fürdőzés lehetőségét.

A környéken kirándulni, túrázni vágyók felfedezhetnek számukra új élményeket nyújtó természeti kincseket.

Egész évben várja Önt és családját a Véghső család.

Legyen a vendégünk.

10
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
A szálláshely ajándéka a Szallas.Eger.hu weboldalon foglaló vendégeknek:
Szobánként egy gyermek ingyenes 5 éves korig
Feláras szolgáltatások: Félpanziós ellátás közeli étteremben.
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás
Gyerekkedvezmény: 5 éves korig a gyermekek ingyen kapják a szállodai szolgáltatásokat. További kedvezmények beépítve a 3, 4 ágyas szobák árába.
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (3 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Csoportfoglalás: Több mint 7 szoba foglalása esetén a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!