Családi Vendégház

Családi Vendégház

H-3300 Eger, Mocsáry Lajos u. 40. | Térkép
10 10 3

A Családi Vendégház Eger kertvárosában van, főleg családos vendégek kívánságára kialakított két külön bejáratú apartmannal. Az allergén mentes egy és két szobás apartmanok összesen 7 felnőtt részére nyújtanak kényelmes tartózkodást. A szobákban lévő ikerágyakat kanapék és heverők egészítik ki, ahol gyermekek egymással vagy egymástól függetlenül aludhatnak, igényük szerint. A különálló apartmanok teljesen egyformán jól felszereltek tartózkodáshoz, főzéshez, sütéshez, tisztálkodáshoz, pihenéshez, kényelmes alváshoz, csendes regenerálódáshoz vagy meditációhoz.

A Vendégházba érkező családok, kicsik és nagyok egyaránt kellemes kikapcsolódást élvezhetnek az apartmanokban, ahol Sat Tv csatornákat, WiFi hozzáférést, étkezős konyhákat, jól felszerelt fürdőszobákat találnak. Pihenhetnek szőlőlugas alatt, grillezhetnek az udvaron, kertben, pingpongozhatnak a játszóházban. A gyerekek hintázhatnak, mászókázhatnak, erősödhetnek a gyűrűkön és egyéb sporteszközökön, játékokkal játszhatnak, homokozhatnak, az egész család napozhat udvaron, kertben.

Mottónk: „A város zajától távol, de minden fontoshoz oly közel!”

Az élménymedencés termálfürdő, a Török fürdő, vagy a Makovecz tervezte uszoda 350m-re, a történelmi belváros, a Dobó tér, az Egri Vár 500m-re van a Vendégháztól. Étterem és szupermarket 200m-en belül kényelmesen elérhető. Közel a város legnagyobb parkja az Érsekkert, amely az utca elején, a Vendégháztól 200m-re helyezkedik el Itt a gyerekeket nagy játszótér és fagyizó, a felnőtteket sétautak, szökőkút, éttermek várják. Az Egert átszelő, Felsőtárkányba vezető kerékpár út a Vendégháztól 50m-re halad, az Egerpatak mentén.

Az Egert körülvevő pincesorok mintegy 800m-es körzetben helyezkednek el. A híres Szépasszonyvölgy is nem túl hosszú sétával, (szinte légvonalban haladó, hangulatos kis utcákon át) félórás gyaloglással elérhető. Aki nem kíván gyalogolni, igénybe veheti az utcában közlekedő helyi járatú autóbuszokat. A távolsági tömegközlekedők a vasútállomást 5 perc alatt gyalogosan elérik. Gépkocsival érkező vendégek a ház előtt, vagy kapun belül ingyenesen parkolhatnak.

3
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
A szálláshely ajándéka a Szallas.Eger.hu weboldalon foglaló vendégeknek:
Távozás napján késői kijelentkezés 12 óráig
Érkezés napján korai bejelentkezés már 13 órától
Szobánként egy gyermek ingyenes 12 éves korig
Szobánként két gyermek ingyenes 8 korig
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás
Gyerekkedvezmény: 6 év alatti gyerekek ingyen, 14 év alatti gyerekek 50 % kedvezménnyel laknak a szülőkkel egy szobában.
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (12 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Csoportfoglalás: Több mint 2 szoba foglalása esetén a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!