Center Apartmanház

Center Apartmanház

H-3300 Eger, Rózsa Károly u. 2. | Térkép

A Center Apartmanház Eger történelmi belvárosában található. A központi buszpályaudvar pár perces sétával megközelíthető. A szálláshely remek kiindulópontja lehet egy egri városnézéshez, hiszen minden belvárosi látványosság, szórakozási lehetőség és üzlet elérhető egy könnyed sétával.

Az apartmanház 3-4 ágyas apartmanokban biztosít kényelmes szállást. A szobák saját fürdőszobával (hajszárító, szappan) és jól felszerelt étkezős konyhával (mikrohullámú sütő, kávéfőző, edények, evőeszközök, poharak), vezeték nélküli Internet (WiFi) kapcsolattal rendelkeznek. A belső zárt udvarban parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A busszal vagy vonattal érkező vendégek részére kérés esetén transzfert biztosít a szálláshely.

A Center Apartmanház tagja az Eger Magánszálláshelyeinek Egyesületének, ezért a vendégek szoba kulcstartójának felmutatása esetén számos kedvezményt kapnak a város éttermeinek és egyéb vállalkozásainak szolgáltatásaira.

Főszezonban a minimum tartózkodás: 3 éj.

2
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
A szálláshely ajándéka a Szallas.Eger.hu weboldalon foglaló vendégeknek:
Ingyenes vezetéknélküli internet
Ingyenes taxi transzfer a buszállomásról
Ingyenes taxi transzfer a vasútállomásról
Ingyenes parkolás a szálláshely parkolójában
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Hitelkártya, Készpénz, OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (7 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!