Castello Vendég és Apartmanház

Castello Vendég és Apartmanház

H-3300 Eger, Hétvezér u. 11. | Térkép

Minősített szálláshely: 4 korona

A Castello Vendég és Apartmanház Eger csendes részén a híres Szépasszonyvölgytől mindössze 300 m-re várja vendégeit. A belváros is csupán 400-500 m-re található, így a szálláshely tökéletes választás egy egri nyaraláshoz. A busszal vagy vonattal érkező vendégek részére kérés esetén transzfert biztosítanak.

A hangulatos kerti tó, az illatozó virágok feledtetik a mindennapi gondot és nyugalmat biztosítanak az itt tartózkodás ideje alatt. A kertben kialakításra került egy fedett terasz, pihenőhely nyugágyakkal, tovább grillezési lehetőség is igénybe vehető.

Az épületben egy jól felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, kenyérpirító) és étkező áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshelyen ingyenes internet hozzáférés (WIFI ) érhető el.
Az autóval érező vendégek a belső zárt parkolóban hagyhatják járművüket.

A Castello Vendégház tagja az Eger Magánszálláshelyeinek Egyesületének, ezért a vendégek szoba kulcstartójának felmutatása esetén számos kedvezményt kapnak a város éttermeinek és egyéb vállalkozásainak szolgáltatásaira.

Főszezonban a minimum tartózkodás: 3 éj.

6
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
A szálláshely ajándéka a Szallas.Eger.hu weboldalon foglaló vendégeknek:
Ingyenes vezetéknélküli Internet a szobában
Ingyenes taxi transzfer a buszállomásról
Ingyenes taxi transzfer a vasútállomásról
Ingyenes parkolás a szálláshely parkolójában
Feláras szolgáltatások: klíma: 1200 Ft/nap/éj reggeli,: 1200 Ft/fő mosoda: 500 Ft/adag
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Hitelkártya, Készpénz, OTP SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás
Gyerekkedvezmény: 1 év alatti gyerekek ingyen, 12 év alatti gyerekek 50 % kedvezménnyel laknak a szülőkkel egy szobában.
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (7 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Csoportfoglalás: Több mint 4 szoba foglalása esetén a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!