Burg Vendégház

Burg Vendégház

H-3300 Eger, Nagy-Eged u. 11. | Térkép
10 7,8 1

A Burg Vendégház két épületben biztosít azonos színvonalú, kényelmes szálláslehetőséget vendégei számára. A Nagy-Eged utcai vendégház Eger csendes, kertvárosi övezetében helyezkedik el. Az Egri Vár, a Dobó tér és a történelmi belváros gyalogosan 15-20 perc alatt közelíthető meg, mindössze 5 percre található az Egervár vasútállomás. A Bérc utcai Burg Apartman csendes környezetben található, 7 perces sétára van Eger központjától, a Dobó tértől. Csodálatos panorámával rendelkezik.

A vendégház alsó szintjén étkező, nappali rész és konyha szolgálja a kisebb nagyobb csoportok és családok kényelmes együttlétét. WiFi internet kapcsolat rendelkezésre áll. A házat szépen kialakított kert öleli körül, mely alkalmas napozásra, pihenésre, grillezésre és baráti beszélgetésekre. A szeparáltan elhelyezett teraszok lehetőséget biztosítanak a csendes, egymást nem zavaró kikapcsolódásra. A személygépkocsik a vendégház zárt udvarán biztonságosan elhelyezhetők.

A Burg Vendégház két épületben biztosít azonos színvonalú, kényelmes szálláslehetőséget vendégei számára. Mindkét épületben fürdőszobás, színes televízióval ellátott szobák várják a vendégeket.

SZOBAÁRAK
Általános feltételek
Feláras szolgáltatások: reggeli (1400 HUF/fő), pótágy (2500 HUF/fő/éjszaka)
Szoba elfoglalása: 12:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás, Készpénz
Gyerekkedvezmény: gyerek ágy nélkül 2000 HUF/éjszaka
Kiemelt időszakok, ünnepek: Kiemelt időszakok és ünnepek idején a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!