Bartók Tér Panzió

Bartók Tér Panzió

H-3300 Eger, Bartók tér 8. | Térkép
10 8,4 2

A Bartók Tér Panzió ideális belvárosközeli, mégis csendes környezetben várja az Egerbe látogató vendégeket. A történelmi belváros csupán 3 perc, a híres Egri Bazilika mindössze 2 perc alatt elérhető gyalogosan. Egy kellemes sétával eljuthatunk a finom egri borokat kínáló Szépasszonyvölgybe is kb. 10 perc alatt.

A panzió barátságos 1-4 ágyas szobákat kínál vendégei részére. A szobák mindegyike saját zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel és TV-vel felszerelt. A belső udvarban a látogatók kipihenhetik a városnézéssel töltött napot, jó idő esetén a reggeli is itt kerül felszolgálásra.

Parkolni 4 autónak a panzió által bérelt parkolóban lehet ingyenesen Vonattal, autóbusszal érkező vendégeknek kérésre transzfer biztosított.

3
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
Feláras szolgáltatások: Reggeli: 1200 Ft/fő/éj
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás
Kiemelt időszakok, ünnepek, hosszú tartózkodás: Kiemelt időszakok és ünnepek idején, valamint hosszú tartózkodás esetén (7 éj fölött) a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Csoportfoglalás: Több mint 5 szoba foglalása esetén a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!