Árgarancia!

Garantáljuk Önnek, hogy ha a honlapunkon szereplő bármelyik szálláshelyet máshol alacsonyabb áron találja meg, mi további 5% engedményt adunk Önnek az alacsonyabb szobaárból.*

Nálunk a szobafoglalás díjmentes, sem foglalási díj, sem egyéb rejtett költség nem terheli Önt. Ha változik a programja, teljesen ingyenesen lemondhatja a foglalását a szálláshely által meghatározott lemondási határidőig.

És ez még nem minden !

  • A szálláshelylistában csak azon szálláshelyek jelennek meg, amelyek rendelkeznek az Ön utazásának időpontjában szabad szobával.
  • Nálunk nem kell várnia a foglalás visszaigazolására, mert azt a szobafoglalását követően azonnal (automatikusan) megkapja.

* Ezen ajánlat a foglalás napján érvényes és más kedvezményekkel nem vonható össze. Csak a nyilvános, bárki által foglalható, egyértelműen rögzített szobaárak vehetők figyelembe az árgarancia szempontjából. Az árgarancia érvényesítéséhez kérjük, hogy továbbítsa a tőlünk kapott foglalás visszaigazolásban szereplő elérhetőségeink valamelyikére az Ön által esetlegesen talált kedvezőbb ajánlatot, amelyet megvizsgálunk és ha valóban alacsonyabb az ár, akkor küldünk Önnek egy új foglalás visszaigazolást, amely már az alacsonyabb árat fogja tartalmazni.
Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!