Apartman Napsugár Vendégház

Apartman Napsugár Vendégház

H-3300 Eger, Napsugár u. 16. | Térkép
10 10 3

A Napsugár Vendégház Egerben fürdőövezetben, a termál /strand/, Török fürdő, versenyuszoda, a vasútállomás, a történelmi belváros szomszédságában, csendes családias környezetben található.Gyalogosan könnyen elérhetők a barokk város nevezetességei: Vár, Minaret, Kopcsik Marcipán Múzeum, a Dobótér színes kulturális programjaival, Líceum, Bazilika, Zsinagóga,változó kiállításaival, Szépasszonyvölgy híres pincéi. A Vendégház szomszédságában, étterem, bevásárlási lehetőség, Szépség Szalon stb.

Apartmanjaink konyhával, terasszal, kábel TV-vel, ingyenes WIFI használattal, felszerelt elszeparált lakrészek. Szolíd árakkal állnak a pihenni, kikapcsolódásra vágyó családok, baráti társaságok rendelkezésére. Ingyenes parkolási lehetőséget, illetve bérelhető garázst
biztosítunk.

A pihenő kertben grillezési és bográcsolási lehetőség áll rendelkezésre. Kérésre program ajánlatok a kellemes időtöltéshez.

A Vendégház kulcstartójának felmutatásával több, mint 30 helyen kedvezményes szolgáltatás vehető igénybe (pl. étterem, strand belépő, stb.).

A szálláshely min. 2 éjszakától foglalható.

5
SZOBAÁRAK
Általános feltételek
A szálláshely ajándéka a Szallas.Eger.hu weboldalon foglaló vendégeknek:
Ingyenes vezetéknélküli Internet a szobában
Ingyenes vezetéknélküli internet
Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás, K&H SZÉP Kártya elfogadás
Gyerekkedvezmény: 3 év alatti gyermek szülőkkel egy ágyban ingyenesen.
Kiemelt időszakok, ünnepek: Kiemelt időszakok és ünnepek idején a megadottól eltérő fizetési és lemondási feltételek lehetnek érvényben. Ezekről a szálláshely a szobafoglalást követően tájékoztatja Önt. Amennyiben ezek a feltételek Önnek nem megfelelőek, a foglalást díjmentesen lemondhatja.
Ajánlatkérés: Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot !Szállásajánlatok keresése... Kérjük, várjon!